top of page

Bezoek Carlisle Show

Met een tweetal klanten zijn wij naar Engeland geweest. Wij zijn op 28 mei 2017 naar de Carlisle Show en Sale geweest. In deze Sale werden 54 stieren en 3 vaarzen geveild. De dieren waren van een hoge kwaliteit en zagen er fantastisch uit. De gemiddelde prijs van de verkochte stieren bedroeg ongeveer € 4767,00. De gemiddelde verkoopprijs van de vaarzen was € 2784,00.Wij waren unaniem onder de indruk van de stier Gretnahouse Jack Eric R832. De koper betaalde voor deze stier maar liefst € 15.150. De hoogst gejureerde stier van de dag was Cheeklaw Parker R514 van de stal DG& Lucas van de Cheeklaw Herd in Berwickshire. Hieronder ziet u een foto van deze fantastische stier!

Cheeklaw Parker R514

Na de veilig van de stieren en vaarzen werden de koeien geveild. Ook hier was de kwaliteit goed. Hier was de veiling topper Blelack Toplass M847 deze koe werd verkocht voor ruim 20.000 euro, waar de gemiddelde prijs op deze veiling op €7.587 lag. Ook van deze prachtige koe vindt u hieronder een foto.

Blelack Toplass M847

Tenslotte zijn wij met onze klanten naar een aantal Aberdeen Angus boeren gegaan, waar we voor diezelfde klanten een aantal dieren gekocht hebben. Na dit driedaags bezoek gingen alle partijen met een goed gevoel naar huis. Over een aantal weken worden de gekochte dieren afgeleverd op de adressen van de klanten.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page